2010. január 11.

Kis köztes

Annyi rosszat írtam eddig ex-főnökömről... most megemlítem a pozitívumot. Ma megkaptam a novemberi-decemberi csekkemet, együtt. Január 5-én megírta, 8-án feladta.

Azt hiszem, ebből kiderül, hogy nem akar pitiánerkedni, egyszerűen csak szétszórt, ami a kávézó ügyeit illeti. Ha négy hónappal ezelőtt rászánja az időt, és kérdésemre (mert kérdeztem nem is egyszer, s nemcsak tőle) elmondja nekem azt, amit nemrég a mailben, hogy csupa nagy beszállítójuk van, akik 30 nap után kapják meg a csekküket, akkor azt mondom, jó, kivárom én is azt a 30 napot, nem csinálok neki extra aláírnivalót... nem gond. S akkor még ma is szállítanék neki. Ennyin múlott az egész.

3 megjegyzés:

Immacolata írta...

Bocs, hogy beleütöm az orrom... de ez kejli dumának tűnik.

Ha mindez februárra bukik ki, akkor azt mondta volna: 60 napra kapja a többiektől a számlát.

Neked volt igazad. És három másik fog jönni helyette, akik megbecsülik a munkád.

A tanulság meg az, hogy előre és pontosan fektessétek le a feltételeket mindenkivel, így nem lesz okod gyomorgörcsre, és nem kell majd magadban keresned a hibát.

Bodzás Vendégház írta...

Egyetértek az előttem szólóval. Most már csak azt nem értem, hogy akkor a többszöri megkeresésre is nemmel válaszoltál?

kisrumpf írta...

Imma, igen, most mar lefektetek...

Zsuzsa, az úgy volt, megírtam neki, hogy miért nem szállítok többet januártól, meg is indokoltam. Erre írt, hogy megérti blabla, de ha elvállalnám, hogy havonta egyszer szállítanék neki nagyobb mennyiségű dekorált sütit (azt nem tudják megcsinálni, a tortáimat pótolni tudják), készpénzzel fizetne szállításkor. Erre válaszul írtam, hogy lehet róla szó, de feltételekkel. Erre a mailemre várom a válaszát. Itt tartunk most.

A másik kérdésedre mailben válaszolok majd, megjegyzésnek hosszú lenne :-)