Ezzel a felfedezéssel muszáj eldicsekednem, mert úgy örültem neki, mint majom a farkának. (Bár eddig csak kutyát láttam rettentően örülni a farkának, de ki tudja, biztos a majom is csinál olyan őrült, magakörül forgásokat, mint egy eb.) Az utóbbi időben nem volt szerencsém a kávétortával. A tészta amolyan dús piskóta tészta, vagyis ugyanolyan súlyú sütőporos liszt, cukor, vaj (225 gramm mindegyikből) kerül a 4 tojás mellé. Valamint 50 ml kávé. Akárhogy igyekeztem, vertem habverővel, fakanállal, a sütés végén a szép, nagyra hízott torta a rácson összelappadt, vagy csak a közepe maradt púpos, amikor kifordítottam a papírtányérra, a teteje kifelé szélesedett, ronda volt. Felvágva további turpisságok derültek ki: a tésztában nagyobb, sötét foltok (mintha vizes lett volna), azt hiszem, erre az állagra mondják, hogy "szalonnás" a sütemény. Kísérleteztem csak az alján kivajazott, kibélelt tortaformával. Nem volt jó. Kivajaztam a sütőpapír mindkét oldalát. Nem volt jó. Kibéleltem a s...