2009. december 6.

Karácsonyi kívánságlista

Csibikétől jött a labda, írjam, meg, hogy mi szerepel a kívánságlistámon? Gondolkodás nélkül válaszoltam. Azt hiszem, utoljára huszonévesen, nagy magányomban vágyakoztam ilyen sajgón, ilyen fájón, ilyen erősen, mint ő most, csak nem gyermek után.

S most itt vagyok, a vágyott társsal az oldalamon, heppiség, egészség, minden van, így nincs kétségem, hogy ott is hamarosan teljesül a kívánság. Ha nekem sikerült a lehetetlen... :-)

Más nincs, ami jó volna a fa alá. Illetve dehogynem, V.-nek a biztos állás. Az nagy megkönnyebbülést adna, s nyugalmat, egy időre megint. (Aztán majd biztos lesz megint átszervezés a Gyárban, de arra most nem gondolunk.)

Amit kívántam, jobban mondva, megkívántam az idén, a megvehető, kifizethető dolgok közül, az Trish ajándékbónja jóvoltából teljesülni fog, mihelyt időm lesz, és könyvesbolt közelébe kerülök. Olyan vérengzést rendezek a szakácskönyvek (és felszerelések) között, hogy csuda. Tán még egy-két regény is belefér, nehogy csak az ízlelőbimbóim élvezkedhessenek az ünnepek alatt.

Álmaim azok vannak, persze, számos. Nemcsak karácsonykor. De azokat legbelül babusgatom.

Ami engem illet, Erika és Emőke*, valamint Horasz karácsonyi kívánságlistájára lennék kiváncsi.

(*Nem a szemetek káprázott, tegnap itt még valóban az Enikő név szerepelt. Szégyen-gyalázat, elírtam. Ugyanis eredetileg Emőkét akartam megkérni... A Svédasztal blog tulajdonosát. Enikő valaki egészen más... Emőke, bocsánatot kérek!)

9 megjegyzés:

csibike írta...

Nagyon megható olvasni a soraidat :)Szerencsére már nem sajog és nem fáj, inkább izgulok, tele vagyok energiával és vigyorgok :)
V. mikor tudja majd meg az eredményt?

kisrumpf írta...

:-))))

Talán az ünnep előtti utolsó héten. De amint kiderül, azonnal szólok, mit szólok, kikiabálom!

Horasz írta...

Köszönöm a labdát, amint tudok válaszolok...

Erika Antal írta...

Labda itt is elkapva. Amint felbukkan a fejem a hullámok alól megírom :))).

Emőke írta...

Szia :-)

Köszi a javítást és persze semmi gond.

Viszont én tegnap - sikeresen - postoltam ide egy elég hosszú kommentet, de most sehol nem látom...vajon eltűnt a ködben? (Itt most tényleg köd van.)

kisrumpf írta...

Emőke, nem látom nyomát, úgy értem, nem kaptam értesítést róla :-(

Rumpf Barnabás írta...

Teljesült minden régi vágyad?! Én meg azt hittem, hogy még mindig Kanadában akarsz kamionsofőr lenni!

Bocs, hogy lebuktattalak...

A múltból éppen most került elő egy csinos bőr válltáska, Disco felirattal, állítólag a tiéd volt. (Most jött meg az Áron a Papáéktól, nekiadták, most ez lesz a postás-táskája.)

Öcséd

kisrumpf írta...

Pontosítsunk: ez két külön álom volt, a kamionsofőrködés és Alaszka (nem Kanada).

Végül is, vezetni már tudok :-)

A Disco feliratú táska biztos nem az enyém. Ne felejtsük el, hogy anyánk szekrényében is rejtőznek érdekes dolgok, ugyebár...

Emőke írta...

Akkor még 1x a kívánságaim, kicsit tömörebben:

1. sikerüljön a pályázatom, amit majd - babonából - később fejtek ki (bár azóta már tudom, hogy az első lehetőség sajna nem sikerült, de van másik)
2. bennünket, a családot és a barátokat is beleértve legyen egészség és jókedély, némi - kellemes - izgalom, jó kihívások és megérdemelt sikerek - 2010-ben (is)
3. a lakásunkban jussunk túl hipp-hopp a funkcionális megszerelendőeken, hogy eljussunk a kreatívabbakhoz: festés, képek és egyéb felpimpelések.

És ugye a macska már megvan...még ha nem is ír olyan gyakran blogot :-)