2010. május 16.

Usher Gardens

Sebtiben elkattintgatott képek az Ashford melletti Usher Gardens-ről, az ország leglátogatottabb (magán)kertjéről. Még virágoznak kedvenceim, a "bluebell"-ek, a rhododendronok. Busznyi angol nyugdíjas járkált a kert térképével kezében, és lelkesen végezték a növények beazonosítását, kisgyermekes szülők üldözték sarjaikat, akik lelkes visítással el-eltűntek a virágzó bokrok és kis patakocskák alkotta útvesztőkben, érett párok (khm) andalogtak, arcukon átszellemült mosollyal a virágillatban. Csodás hely!

S
persze, beugrottunk a piacra is, de arról majd holnap...



4 megjegyzés:

Erika Antal írta...

hmm, de szép képek, most nálunk is minden olyan zöld, mint nálatok :)...igaz legalább annyi eső is esik, mint nálatok :(

Alexandra írta...

de jó, hogy írtál erről, Moni! mi is pont ide készülünk a jövő hét végén :) örülök, hogy Ti jól éreztétek magatokat, szépek a képek!

Bodzás Vendégház írta...

Nálunk már lezajlott a rhododendron virágzás, de jó volt látni a felétek lévő bujaságot.
Mi most az árvízzel küzdünk: őrület ez a két napja tartó esőzés. A Bittva is kilépett a medréből. Most más világot látnátok, mint mikor erre jártatok...

kisrumpf írta...

Erika, BodzaZsuzsa, olvastam a hírekben, micsoda világ van Felétek... Remélem, nem fenyegeti a birtokot a víz...? Olvastam a nagy szeleket a Bakonyban... Ijesztő lehetett!

Alexandra, feltétlenül menjetek el jövő hétvégén! Furcsa, hogy kivételesen minden késik a magyar tavaszhoz képest... Éppen beszéltük, hogy minden évszakban gyönyörű ez a kert, kár, hogy nem csinálnak vezetéses kertlátogatásokat. Jó volna egy hozzáértőt hallani beszélni a sok szép növényről.