2010. július 1.

Esik!



De mivel ma 210 süti kifestése és dekorálása vár rám, majd további 40 kirajzolása, nem beszélve a gingerbread men-ekről, jobb lesz, ha alacsonyan elhúzok a konyha felé, mert vízcseppek csodálásából nem élünk meg :-)

De azért itt van még egy bónuszkép Maskáról, aki néha úgy döglik a kerti falon, mint aki itthon van. Aztán ha közelebb merészkedem, köpköd és fúj. Nem leszünk barátok...


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Moni, nem szeretnelek elkedvetleniteni...
Kb. 4 eve etetek egy macskat, de meg nem sikerult megsimogatnom, P kb 1 honapja megprobalta,de racsapott a kezere...nem korommel, csak figyelmeztetes volt.
A keritesen, a kerti kishazon vagy a kertunkben ul, csak friss sonkat eszik (2-3 naposnal frissebbet) vagy porkoltmaradekot, ha jo napunk van akkor elfogadja a tejet is; ha mast adok vagy esetleg `allott`az etel (vagy legalabbis o ezt gondolja, mert en magam meg megennem), akkor kiakad es hatat forditva leul (tolem akar 1 meterre) es -gondolom- duhong magaban.
Nem altalanositani akarok, de ezek az ir ma(c)skak...
Remelem jelentkezik azert valaki jobb eredmenyekkel.
udv,
(R)Agi

kisrumpf írta...

Ági, sose bánd, már nem keserítesz el, sejtem, mire számíthatok ettől a "cicustól". Csak nézd meg a képét... Alighanem olyan több-ház-macskája lesz, mint a tiéd: reggel szokott időben jön, este szokott időben távozik. Alighanem kirakják, s nappalra keres magának egy kellemes helyet, ahol még potyadékot is kap. Mert friss sonkáig azért nem fajultak a "dolgok" :-)

Bár vágyom egy babusgatható macskára, ezzel sosem leszek jóban. Gyanakvó, barátságtalan, s ha nem megfelelő szögben nyújtom a kaját, a mancsával csapja ki a kezemből - kiengedett körömmel. Nincs esélyem...