Üzenet Áginak és Péternek
Kedves Ági és Péter, nagyon-nagyon köszönöm, hogy eljöttetek a piacra, és meglátogattatok minket. Remélem, ízlett a kenyér!
Elnézést, de lányos zavaromban elfeledtem telefonszámot, vagy valamilyen elérhetőséget kérni. Ki tudja, mikor jöttök el újra, elég távol esik a piac a lakóhelyetektől. Szeretném Veletek felvenni a kapcsolatot, mert kiváncsi volnék, hogy Ági, te hogyan dolgozol a kovásszal. Azt a beszélgetést nem sikerült befejeznünk. Érdekelnének a részletek. Mennyit készítesz, mennyit használsz fel, milyen kenyérhez és hasonló műhelytitkok. A profilomra felraktam az email címemet, kérlek, írj nekem!
Jó volt Veletek találkozni, igazán megtisztelő volt az érdeklődésetek!
Elnézést, de lányos zavaromban elfeledtem telefonszámot, vagy valamilyen elérhetőséget kérni. Ki tudja, mikor jöttök el újra, elég távol esik a piac a lakóhelyetektől. Szeretném Veletek felvenni a kapcsolatot, mert kiváncsi volnék, hogy Ági, te hogyan dolgozol a kovásszal. Azt a beszélgetést nem sikerült befejeznünk. Érdekelnének a részletek. Mennyit készítesz, mennyit használsz fel, milyen kenyérhez és hasonló műhelytitkok. A profilomra felraktam az email címemet, kérlek, írj nekem!
Jó volt Veletek találkozni, igazán megtisztelő volt az érdeklődésetek!
Mesélted, Ági, hogy magad sütöd a kenyeret. Hadd ajánljak figyelmetekbe egy vajat a kenyér mellé - az uram találta a Dunnes Stores-ban -, ami eddigi tapasztalataink alapján a legjobb vaj az országban. Házi vaj, egy Glenilen Farm név alatt futó gazdaságban készítik, West Cork-ban. A vajak között - hol máshol, ugye :-) - találjátok, zsírpapírba csomagolt négyszögletes lapos tömb, madzaggal átkötve, azon fehér-fekete cimke legelő tehenekkel.
Semmi másból nem áll, mint pasztörizált tejszínből, és van még benne 1 % só. S valószínűleg rengeteg hozzáértés és szeretet is van benne, de azt nem rakják ki a címkére. Próbáljátok ki!
Semmi másból nem áll, mint pasztörizált tejszínből, és van még benne 1 % só. S valószínűleg rengeteg hozzáértés és szeretet is van benne, de azt nem rakják ki a címkére. Próbáljátok ki!
Megjegyzések
A kenyér első osztályú, az ott beszerzett damson lekvárral abbahagyhatatlan.
Hazaérés után ott folytattam a blogodat, ahol abbahagytam, kb. 2-3hét hiányzott márciustól, persze itt volt, hogy végül találtál friss élesztőt.
A tojásfestéses Chabrecsek Terézia pedig Péter rokona...
Jelentkezem levélben. Ági
Újra én vagyok. Felraktam a party kenyér fotómat a blogomra. Itt találod:
http://www.maszatkonyha.blogspot.com/
Nem olyan szép mint a tied, de finom. Szép napot: Zsuzsi