2009. november 4.

Hír

Az uram csoportja (a Gyár Game Studios nevű részlege, kb. 60 fővel) megszűnt. 16 embertől várnak önkéntes távozást. Utána a többieket átcsoportosítják. Ha nem jön össze a 16, vagy nem az a 16 jelentkezne, akikre ők gondoltak, akkor dec. 10-én megmondják, kinek kell mennie.

15 megjegyzés:

Cat(harine) írta...

Szép karácsonyt nekik is...
Remélem, ti nem estek bele a 16-ba.

kisrumpf írta...

Reméljük mi is :-) Az uram azzal érvel, hogy ő túl olcsó és túl jó ahhoz, hogy lapátra tegyék. De sajnos, nem mindig a szakértelem dönt az elbocsátásoknál. Majd meglátjuk.

Egyszer már túléltünk egy ilyet, túl fogjuk élni most is :-)

Emőke írta...

Szia,

Szurkolok én is, hogy legyen jó a vége! Nem lehet most valami jó a hangulat a Gyárban...az ilyesmi meg tudja keseríteni a hangulatot, nem is kicsit.

Ui.: A múltkor akartam megjegyzást írni, hogy abszolút együttérzek veled, én is a "kalóriaszámolgatós" időszakomban vagyok (sajnos). Az éltet, hogy bele akarok férni a nadrágjaimba, amikbe pár hónapja még belefértem...

kisrumpf írta...

Köszönöm. Reméljük a legjobbakat.

A kalóriaszámolásnál (nekem) sokat segített a sok víz (folyadék) ivása. Napi ötszöri étkezés, 1200 kalória, heti 1 kiló fogyás. Hasonló módszerrel csinálod? Kitartást kívánok, mert annyira jó érzés amikor az ember végül belefér a kedvenc farmerébe...

Alexandra írta...

10 év munkaviszonnyal a háta mögött csak nem őt fogják elküldeni! Igen komoly érvágást jelentene nekik a végkielégítés összege. S ha pedig mégis menni kell, akkor az csak annyit jelent, hogy az élet valami sokkal jobbat tartogat számára, számotokra :) Szorítok, hogy minden a legjobban alakuljon!

Pappito írta...

sajnálom, tudom milyen ilyenen izgulni, remélem nem őt zavarják el!

drukkolok!

Immacolata írta...

Ez milyen egy görény megoldás, de komolyan. Mint az általános iskolában. Felnőtt emberekkel szórakoznak, minek szítani az idegeskedést még tovább? Miért nem mondja meg, hogy ki az a 16? És ha pont a legjobb 16 mond fel, hol van emögött az üzleti logika? Mekkora hülyeség ez, nem is hallottam még ilyet.

Mindezek mellett természetesen drukkolok, hogy a számotokra legjobb megoldás szülessen. Azt az egy hónap aggodalmat pedig nem irigylem...

kisrumpf írta...

V. (és én is) mindenkinek köszöni az aggodalmakat, tök jó fejek vagytok, mondja - és persze, majd megírjuk, mi a végkifejlet.

Fernel írta...

Hát, Móni, sajnálom! Nekünk Emberéknél már két hónapja ez van, igen, tudom, a bizonytalanság a legrosszabb. Nálam meg köcsögösködés megy, hátha bedobom a rongyot. Fizetésem két hónapja nincs a számlámon. De nem vagyok hajlandó félelemben élni, álltam már fel a padlóról, ezután is felfogok, csak ezt most kihagynám az életemből. Nincs mit tenni, túl kell élni ezt a majd egy hónapot, és megpróbálni vigyázni a lelketekre. Szoktam mondani az örökké aggodalmaskodó, stresszelő apámnak: Problémákat nem generálunk, amikor problémák vannak, akkor megoldjuk! Persze a B, C...X terv azért létezik fejben. Kitartást!

Camelbird írta...

:-(

óhhh... ez elég szomorú. Mi mást mondhatnék, mint, hogy reménykedjünk! :-) Ti legalább a bánatra ihattok igazi Guinnesst. :-)
Amúgy a férjed Moni, nem kezd el esetleg másfelé kacsintgatni munka ügyben? Gondolom nem kis tapasztalata/gyakorlata lehet + a gyáros évek is jó referencia alap lehet szerintem...

üdv.

Dzsuszti írta...

Drukkolunk, hogy minden rendben legyen!

Névtelen írta...

En is szurkolok! Erzso

Cat(harine) írta...

A sors fintora.. Egyik kollégám a felettese füle hallatára közölte, majdhogynem face to face, hogy ő nem ismeri a hierarchiát, mindenki egyenlő, neki nincs főnöke, és milyen hülyeség, hogy neki 9-re be kell érnie dolgozni, merthogy ez sehol nincs szabályozva (ha a főnök azt mondja, neki az is hülyeség, ha nem látja értelmét), ha nem ér be, akkor telefonál (minden nap...).
És nem érti. Máshol meg kidolgozzák az emberek a belüket, kussolnak, ha a cég átveri őket, eltűrnek mindent, ő meg simán hátba veregeti a nála 20 évvel idősebb női felettesét, hogy most ő lesz - idézem - "lebaszva", mert nyitva hagyta az ablakot a légkondi mellett... Az a nagy szerencséje, hogy nagyon toleráns a cégvezető. Én már ki.tam volna.

Névtelen írta...

:(
Drukk.

gollum

geszt írta...

Szorítok!