2010. július 13.

Bekacsintó

Nem volt net eddig... csak tegnap délután tért vissza körünkbe, de azóta ihletem nincs. Írok, ha lesz, addig is, rövidhírek:

A telefonom döglődik, a drága.

Böhömbe megint belementek, ezúttal a bal hátsó oldalába, ismét egy hölgy, ismét nem az uram volt a hibás. Böhöm szereldében, egy Kimmage nevű dublini városrészben, mert Gerry, az Alfák szakértője szabadságon, nem tudta vállalni.

Voltunk Alfa-meet-en, hosszú vezetés volt, le, az ország délnyugati csücskébe, és vissza.

Nagyszerű ír filmet láttunk ma este, His and Hers címmel.

Maska bemutatja, hogy így is lehet ülni.

Zárásként pedig egy érdekesség, egy utazásos fórumról:

"Augusztusban megyünk Barcelonába nyaralni. Van ott, vagy a környéken magyar étterem?"

Gyöngyszem!

3 megjegyzés:

Erika Antal írta...

"Van oTt magyar étterem?" Erről az a rémálom jut eszembe, amit évekkel ezelőtt Görögországban éltem át egyik barátunk jóvoltából. Ugyanis hosszú órákon kerszetűl olyan éttermet kellett keresnünk, ahol rántott hús is van az étlapon, mert ő azt szokta meg...mindez, mondom, Görögországban..pfff. Az ilyeneket nem engedném ki a határon...nem, helyesbítek a hasonlókkal elbeszélgetnék, hogy vajon milyen gondolatai támadnak arról a szóról, hogy UTAZÁS :))))

kisrumpf írta...

Az jutott utóbb eszembe, hogy mit csodálkozom, végül is az angolszászok (tisztelet a kivételnek) is ezt csinálják. Napfény kell, kaja-kultúra nem. Évekkel ezelőtt Korfu csodás szigetén az egyik vendéglő így hirdette magát: Our chef is from Yorkshire! :-) S volt English breakfast, ffs.

Erika Antal írta...

ööö mellesleg nekem is Korfun volt szerencsém fenti eseményt megtapasztalni :))))