2015. október 5.

Internetes vevőszolgálat

Emilie-t beetettem, szó szerint, a kenyeremmel, majd kapott tőlem Állatkát (ő csak Monsternek hívja), és azóta lelkesen süti a kenyereket. Illetve sütné, mert a házilag rittyentett kelesztőkosarában kissé formátlan darabok nevelődnek, s rendre beleragadnak a konyharuhába. Ezért összeálltunk és egy angol sütős bolt oldaláról rendeltem neki és magamnak pár dolgot. Némelyik eszköz nem állt rendelkezésre, csak egy sacc per kb időpont volt odaírva, hogy mikor lesznek újra elérhetőek. Amint ott válogattam, feljött egy ablak, hogy online van a boltvezető (vagy kicsoda). Jé, nahát. Tovább válogattam, amikor megint feljött az ablak, hogy kell-e segítség.... Kellett. Íme, a társalgásunk:

Support
Hello, is there anything that I can help with?

Monika Rumpf
Hi, two of the products I have just ordered are out of stock at the moment and be "back in a few days". So I reckon you'll ship them afterwards, right? Thanks

Patrick joined the chat

Patrick
Hello,, what is your name, email address and order number and I will check.

Monika Rumpf
Hello, Monika Rumpf is my name, and the order nr is xxxxx. Just placed order.

Patrick
OK, one moment, will take a look

Monika Rumpf
Thanks, no rush :-)

Patrick
Thanks. The blades and the heavy duty basket should both be here within a week or so, as they are marked out of stock at the time of order, we would expect to dispatch all at once. It is possible that the heavy-duty basket is here sooner than the expected 15 October as they are hand-made for us and there is a bit of leeway in the expected dates.

Monika Rumpf
Great. Thank you very much for checking. Pretty hard to source these guys so waiting patiently :-). Many thanks. Have a good day.

Patrick
You too, thanks - yes, we have them made especially for us just for that reason - the trouble is that restaurants/bakeries keep swooping down and clearing the shelves! Thanks for your patience, we'll have everything away to you as soon as possible.
Do you need anything else for the moment?

Monika Rumpf
No - many thanks for your attention. Bye!

Patrick
Many thanks, bye for now.
 Le voltam nyűgözve. Az egész társalgás pár percet vett igénybe, s nyilván, ha súlyosabb kérdésem van, azt is megválaszolja. Csak megnyugtatásra volt szükségesm, és megkaptam. Kicsike dolog, de azt hiszem, egy életre megnyertek maguknak.

1 megjegyzés:

zsuzsi írta...

Jo ceg, sokmindent vettem mar toluk en is :)
Nem arulnad el, hogyan keszited a kovaszos kenyeret? Ugy tunik, vegre sikerult jo kovaszt keszitenem (erdoben szedett reszelt vadalmaval), de a kenyerek meg nem tokeletesek. Megkoszonnek egy receptet.
Zs