2012. március 7.

A nap hírei

A koncerten szintén résztvevő kollégáinak hála, eljutott V.-hez egy Youtube-os link, amelyen valaki bemutatja az általa - valószínűleg igen jó minőségű készülékkel suttyomban - felvett dublini Rammstein-koncertet. A mellékelt linken 3:39-nél a - jobbára kora-középkorú :-) - nézők között középen feltűnik egy narancssárga paca: az bizony V. maga. Sajnos, nem látszom mellette, de ez a kicsiség átka :-)


***

Ma sikerült beszereznem egy modell-boltból egy kisméretű Alfa Romeo 166-ost. Az egyetlen kissé már porosodó darabot a matchbox-ok kosarából! Ugyan nem bordó, hanem zöld, de a célnak kiválóan megfelel. Hétfőtől indul az évfordulós torta-projekt, Szt. Patrik-napi sütéssel dúsítva...

Az idei bray-i fesztivál (mert már nemcsak Szt. Patrik-nap van, hanem Fesztivál, kérem szépen) tüzijátékkal zárul, ezúttal a városon átfolyó sekély Dargle folyó partján állítják fel a lövedékeket. Csodás! A mellékelt videón városunk nagyjai (hehe) beszélnek az eseményről. Mick Glynn itt lakik a telepen, választási kampánya idején erősen ígérte, hogy felkarolja a telep vitás ügyeit, azóta sem hallottam, hogy nagyon munkálkodott volna az érdekünkben, na de már csak ilyen a politika/politikus.

2 megjegyzés:

Björn írta...

Mit is mondott JP a felsőről? He looks like a köcsög? :) (BTW neki is elő kéne kotornom az ígért költségkimutatást...)

kisrumpf írta...

Hahaha, számos gay kolléga ismeretében bátran merem állítani, hogy no köcsög wears such a colour. Nincs rajta elég csillám :-))

Kotorjad!