2010. december 20.

Eredményhirdetés!

Nem húzom a dolgot, megvan a nyertes. Ma este elkészültem az utolsó házzal is. Több, ha megfeszülök, sem fér az időmbe, tehát a verseny hivatalosan is lezárva. A piaci tombola-tárgyként bedobott házzal együtt 10 darab készült (recesszió van, csodálkoztam is a húsz feletti saccokon!). Tehát a nyertesünk

ERIKA

illetve névtelen látogatóm,

"GESZT".

Ők azok, akik az elkészült házak számához legközelebbi darabszámra tippeltek.

Az ajándékcsomag majd januárban indul útjára, addig is ha van valami ír kajakülönlegesség (olyasmi, ami bírja az utazást), amit szeretnétek a csomagban tudni, írjatok. Geszt, kérlek, névvel +címmel jelentkezz az emailcímemen.

Gratulálok Nektek!

7 megjegyzés:

Erika Antal írta...

wow, wow, wow. Hogy lehet virtuálisan nagggyon, nagggyon örülni? Szupeer köszi, kösziiiii!!!
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet olyat kérni, hogy megosztás? Mert ugye mérhetetlen önzőségemben nem vagyok képes lemondani olyasmiről, ami imádott Írországomat bármi módon közelebb hozza hozzám, de szegény Medve már megint lecsúszott és a hozzászólásain olyan jókat mulatok, hogy az ő javára szívesen lemondanék az aji egy részéről.
Ééés ismét wow, wow wow, de jó napom van!!! :)))))

kisrumpf írta...

Igazán kedves Tőled, de Medvének nem tudok örömet okozni ír cuccokkal, mert a) ő is itt él, tehát neki nem újdonság b) a németes finomságokat kedveli, ugye, Medve?

Sőt, néha mi is felbukkanunk ott, hogy kolbászokkal és német sörökkel telítődjünk :-D

Erika Antal írta...

Húúú tényleg de dinka vagyok, pedig tudtam, hm hát akkor jó, akkor marad a gesztus :)

Medve írta...

Erika: Azért köszönöm, a gesztus is jól esett. Néha azt írom a hozzászólások fölé a Medve helyett, hogy Björn, az az egyik valódi (hivatalos papírjaimon szereplő) keresztnevem, ez magyarul Medve. Főviking bocsom szerint Ísbjörn. De az agyam, a szívem és a gyomrom germán...

Moni: Csak nem elég gyakran. Ha legközelebb jöttök, akkor Käsespätzle, O.K.? Bár állítólag az English Market-en Hansl-nál van csülök, de az nekem nem buli - bár ha Ditte elkészíti, akkor azt is lehet.

Csaba írta...

Gratulálok Erikának!
Gratula' neked is Geszt, innen a faludból, amely már város.

Fernel írta...

Gratulálok a nyerteseknek! Moni! Szerinted én optimista vagyok?
Remélem jövőre az én tippem jön be, hogy jó sok munkád legyen. Habár mostanában, sok minden meghallgattatik, amit nem magamnak kérek.
Moni mit szeretnél jövőre? Súgd meg, én meg megkívánom neked!

niqoe írta...

Jajjjj,legyek irigy!!!!De kar,hogy nem en nyertem! Na nem,hat karacsony van! De szivesen megkostolnam a finomsagokat.:) Kellemes karacsonyt kivanok Neked,Eniko