2010. február 7.

Hóvirágok és tüsszögések

Volt sütés ezerrel a héten. S lesz a következőn is, mert Bálint-nap jövel. Volt éves piaci míting szombat délután kellemetlen beszólással, de a szokásosnál hamarabb lett vége és zökkenőmentesen zajlott le. Még egy évig titkár leszek.

Erika nyereménycsomagja még mindig nem ért célba, ezért aggódom. Több, mint egy hete adtam fel. Ha lenyúlta a Magyar Posta (mert Londonig tudtam követni, onnan való továbbítása után nincs róla hír), akkor akadjon meg a torkukon. Pedig ajánlottan küldtem, céges címre... s eltűnt volna, mégis?

Ezek saját hóvirágok. Felhívom a figyelmet a némelyik szirom végén ülő vízcseppekre.


Ma délután Pat Levin-ékhez voltam hivatalos, hóvirág- és kertnézőbe. Ugyanis T., Pat férje, megszállottan gyűjti a különböző hóvirág-változatokat. Séta után finom forró leves, szendvicsek, süti és piaci pletykák jártak a résztvevőknek. Hét vendéget hívtak, piaci kollégák voltak mind. Erről is írok majd. V. nem jött velem - bár várták, szeretettel -, mert megfázott, és inkább itthon töltötte az időt, Lemsip-et iszogatva. Én most töltöttem magamba az első adagot, mert nekem is kapar a torkom, s fáj a fejem. S mindehhez, én kezdő, félcipőben mentem kertet nézni, s a cipőm szépen át is ázott a füvön. Kisebb kertre számítottam. Mint kiderült, 1 acre. Bár gyönyörű a kert, de a séta sok volt a hidegben. Úgyhogy most megyek, csirkelevest főzni, magunkat ápolni.

Éppen a kerti séta végén ért bennünket a hír. Többeknek egyszerre csippantott a telefonja. Akkor kaptuk meg az elnöktől a piaci kör sms-t: Clarissa meghalt az éjjel.

Nyugodjék békében.

2 megjegyzés:

Erika írta...

sajnos tényleg nem érkezett még meg a csomag...most már én is aggódom:(((.
Clarissát Isten nyugosztalja, reméljük szép élete volt.

Ivo Serenthà írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.