2009. január 15.

Izgalmak

Apám ma 66 éves. Zita barátnőm holnap szül. Ma hajnalban (khm) végre rávethettem magam Fűszeres Eszter régen várt könyvére, s megcsodálhattam Zila mester sütőformáját. Holnap rakják fel a fogamat. Ma szállingózott kicsit a hó! Immáék már új-zélandi vizeken. Az uram ma rántottát csinál vacsorára - tegnap palacsintát készített.

Közel s távol mennyi izgalom!

5 megjegyzés:

Pimenpo írta...

Szia, nem pont idevágó téma, de... olvastam a könyvelős bejegyzésed és hát nekem és a páromnak is volt szerencsénk hozzá, és hála neked nem fogunk több időt veszíteni azzal, hogy ezt a nőt hajkurásszuk.
Persze könyvelő az nagyon jó lenne, mi több égetően fontos, főleg aki kint él, lehetőleg Dublin közelében, ezért is gondoltam, hogy a segítségedet kérem, nem tudnál-e valakit ajánlani, esetleg azt, aki nektek könyvel.
Előre is köszönöm a segítséged. Üdvözlettel: Adrienn

kisrumpf írta...

Szia, sajnálom, hogy Ti is rosszat tapasztaltatok. Nekünk nagyon keserű szájízünk maradt az "élmény" után. Aki végül rendbetette a dolgokat, az egy ír adószakértő, ha gondolod, szívesen megadom a telszámát, ha hazaértem Dublinba. (Csak írj egy mailcímet pls.) A pasi amúgy wicklow-i. A Thelma nevű könyvelőnő - akitől most fogok megválni - szimpatikusnak tűnt, de ő Bray-ben van, gondolom, az Nektek távoli.

Ha a www.boards.ie-n körülnézel, ott lehet kérni, hogy ajánljanak jó könyvelőt, én is ott "találtam" rá Thelmára.

Pimenpo írta...

Szia, köszi, hogy segítesz. :D
A párom Brayben lakik, szóval Thelma akár jó is lehetne. Az emil címem: pottiflor@gmail.com , akkor megtennéd, hogy elküldöd a számát, ha visszaértél? Addig is körülnézünk még az ajánlott lapon.

kisrumpf írta...

http://www.payrollireland.ie/ ez Thelma, itt eléred. Árait egyéni esetenként szabja, aszerint, mennyi munka van a papírjaiddal. Ha az adószakértő elérhetősége kell, azt majd vasárnap tudom megadni. Thelma ír módra dolgozik, vagyis neked kell rátelefonálni, hogy mizújs :-) Az adószakértő többet kér, ellenben 100 %-osan lelkiismeretes, alapos. Sok sikert!

Pimenpo írta...

Szia, kérlek küld át az adószakértő elérhetőségét is, Thelmát és a tippeket köszönjük. Szép estét: Adrienn és Andris