tag:blogger.com,1999:blog-9135402160601688590.post6444065697559404128..comments2024-03-28T22:47:59.246+00:00Comments on "...Or to be a place that has got To be forgiven for its faults.": Pénteki gondolatokkisrumpfhttp://www.blogger.com/profile/18071311144290358988noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9135402160601688590.post-440440091340274632009-05-10T18:23:00.000+01:002009-05-10T18:23:00.000+01:00Szia Zsuzsi! Ezt csak most olvastam, miután üzente...Szia Zsuzsi! Ezt csak most olvastam, miután üzentem a blogodon. <br /><br />A lemon tart alsó része valóban kissé krémesebb marad - ellenőrzésképpen meg szoktam kicsit lökni a formát, s ha már nem lögybölődik a krém közepe, akkor biztosan teljesen átsült. Kb. olyan Oetker-puding keménységű szokott lenni a krém. Ha mégis nyugtalanít a dolog, süsd öt perccel tovább - nem lesz rosszabb a minősége, csak szilárdabb lesz a krém.<br /><br />A tortáról, a kehelyről külön írok majd, úgyis régen volt sütis bejegyzés.<br /><br />Érdeklődésedet pedig nagyon köszönöm!kisrumpfhttps://www.blogger.com/profile/18071311144290358988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9135402160601688590.post-63133510180134007602009-05-09T16:08:00.000+01:002009-05-09T16:08:00.000+01:00Szia! Megsütöttem a lemon tart-ot ma egy ballagásr...Szia! Megsütöttem a lemon tart-ot ma egy ballagásra és nagy sikert arattam vele. Egy szelet sem maradt belőle és tényleg nagyon finom volt. Engem mégsem hagy nyugodni a gondolat, hogy biztos teljesen átsült-e. Nem volt folyós a krém, de az alja más állagú volt egy kicsit mint a teteje. Milyennek kell lennie, hogy szoktad ellenőrizni hogy jó-e már? Többen a receptjét követelték, úgyhogy köszönöm akár csak a party kenyér receptedet. Fénykép erről sajnos nem készült, lemaradtam róla, a party kenyereset, majd felrakom a blogomba, akkor majd szólok, hogy megnézhesd. Nagyon szép a torta, milyen ízű volt? Hogy készíted a cukormázat, miből készült a kehely? Bocs, már megint sok kérdésem van. ZsuzsiAnonymousnoreply@blogger.com