tag:blogger.com,1999:blog-9135402160601688590.post377011198955340675..comments2024-03-28T22:47:59.246+00:00Comments on "...Or to be a place that has got To be forgiven for its faults.": Hugh receptje csirkéhezkisrumpfhttp://www.blogger.com/profile/18071311144290358988noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9135402160601688590.post-6701978339113426722009-02-02T12:10:00.000+00:002009-02-02T12:10:00.000+00:00Ismerős metódus: annyiban más, hogy ki szoktam vág...Ismerős metódus: annyiban más, hogy ki szoktam vágni a gerincét az állatnak, s grill alá vele. Zöldek nélkül, úgy még sosem próbáltam, de most, hogy mondod... A rozmaringot az uram pfújjolja, de azért néha rácsempészem a húsra :-)<BR/><BR/>Rick Stein-nél olvastam ilyesmiről először, de felbukkan N. Lawsonnél, spatchcock bird-ként. NZ-n, barbi-n elkészítve nagyon finom lehet ;-)kisrumpfhttps://www.blogger.com/profile/18071311144290358988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9135402160601688590.post-24372823026636199332009-01-29T20:02:00.000+00:002009-01-29T20:02:00.000+00:00Sziiiiaaa.olvaslak ám, csak nem érek rá írni, mert...Sziiiiaaa.<BR/><BR/>olvaslak ám, csak nem érek rá írni, mert minden második postodhoz annyi mondanivalóm van, hogy inkább nem is állok neki:)<BR/><BR/>viszont ehhez csak nyúlfarknyi akadt. van egy pont majdnem teljesen ugyanilyen receptem, csak mi úgy hívjuk: "hasrab...szott csirke". a hátánál szét szoktam vágni, és szétnyomom laposra, így fektetem a zöldségek közé. a különbségek:<BR/>- kakukkfű helyett rozmaringot szoktam<BR/>- beledobálok megpucolt egész fokhagyma gerezdeket, legalább 10et<BR/><BR/>Már nem tudom, honnan szedtem, de meglepően ugyanilyen recept.<BR/><BR/>a krémleves nagyon jó ötlet!Immacolatahttps://www.blogger.com/profile/08605069166127303855noreply@blogger.com